У Харкові без світла залишаються ще близько 200 тисяч абонентів — ОВА

Джерело: начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram 

Станом на ранок 24 березня у Харкові внаслідок атаки ЗС РФ по енергоінфраструктурі залишаються без світла близько 200 тисяч абонентів.  Енергетики продовжують працювати цілодобово над усуненням наслідків обстрілів.

Він зазначив, що розробляються розклади планових відключень. Це дозволить забезпечити електропостачання всім споживачам міста.

Довідка. 22 березня російські загарбники здійснили атаку на Харків та область за допомогою ракет систем С-300 та “Іскандер-М”. Внаслідок цього нападу місто залишилося без електропостачання.

На 23 березня лише 35% житлових будинків у місті були підключені до електромережі. Наразі в Харкові відключено вуличне освітлення, а електротранспорт не працює через недостатні потужності.

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін прокоментував поточну ситуацію на фронті.

Продовольчий гігант Danone повідомив, що завершив продаж своїх активів та виходить з російського ринку, на який припадало близько 5% світових продажів компанії і де працював понад 30 років.

Президент Болгарії Румен Радев, відомий своїми негативними поглядами на Україну, висловив думку, що Києву перемогти Росію військовими засобами не вдасться.

Біля Вовчанська Харківської області прикордонники знищили російський пункт пілотування безпілотників.

В Україні триває 817-та доба повномасштабної війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 493 тисячі осіб.