У Техасі 8-річна дівчинка померла через те, що її затягнуло в труби басейну готелю

Джерело: Sky News

У штаті Техас восьмирічна дівчинка Алія Джайко померла після того, як її затягнуло в трубу в басейні готелю.

Фото: сім’я Джайко

Алія Джайко купалась разом зі своєю родиною в готелі DoubleTree у Х’юстоні, штат Техас, коли в суботу, 23 березня, сталася трагедія.

Адвокати, які представляють сім’ю, сказали, що вона була в басейні, де її “жорстоко затягнуло в незахищену щілину в системі стоку басейну”.

Пізніше її тіло знайшли на глибині приблизно 6 метрів всередині труби.

Сім’я судиться з готелем про компенсацію в 1 мільйон доларів. Поліція також проводить розслідування.

У позові йдеться, що мати Алії, Даніела Джайко здійняла галас після того, як  зрозуміла, що її донька зникла близько 16:50.

Після пошуків вона попросила персонал готелю переглянути записи з камер відеоспостереження, але адміністрація “відмовила в її проханні та пояснила, що для перегляду відеоспостереження повинна бути присутня поліція”.

Джайко викликала поліцію, і поліціянти переглянули записи з камер та на кадрах помітили, що дитина пішла під воду і більше не випливала.

Басейн спустили, а її тіло знайшли “вклиненим у труби несправного обладнання басейну” о 23:30.

Юристи, які представляють сім’ю, назвали це “безглуздою трагедією”.

“Hilton висловлює наші щирі співчуття родині та близьким у зв’язку з трагічною втратою маленької дівчинки у готелі DoubleTree by Hilton Houston Brookhollow. Ми розуміємо, що готель повністю співпрацює з усіма органами влади, які розслідують інцидент”, – заявив представник компанії.

Поліція Х’юстона повідомила, що детективи “очікують результатів розтину тіла дитини, яка ймовірно потонула. Розслідування триває”.

Американський мільярдер Ілон Маск виступив на передвиборчому мітингу кандидата в президенти США Дональда Трампа в місті Батлер у штаті Пенсильванія.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Харкові загинули двоє осіб, ще троє отримали поранення.

У селі Чагор Чернівецької області двоє чоловіків на автомобілі розстріляли двох собак та поїхали з місця події. Внаслідок отриманих поранень тварини померли.

У ніч на 6 жовтня російські війська вкотре атакували українські міста безпілотниками. Внаслідок обстрілу поранень зазнала одна особа.

Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пасажирам перевозити пейджери й рації на своїх літаках після операції, проведеної, як вважається, Ізраїлем з метою враження бойовиків “Хезболли”.