Нідерландці володіють творами мистецтва на суму від 7 до 9 мільярдів євро

Джерело: NOS

Нідерландські приватні особи володіють творами мистецтва на суму від 7 до 9 мільярдів євро.

“Останніми роками мистецтво стає дедалі популярнішим об’єктом для інвестицій. Нідерландські приватні особи зараз мають твори мистецтва на суму від 7 до 9 мільярдів євро”, – йдеться у повідомленні з посиланням на оцінки трьох найбільших страховиків творів мистецтва.

За даними страхової компанії Liberty, більшість творів мистецтва золотої доби голландського живопису зберігається у спеціальних сховищах, наприклад, у Люксембурзі та Швейцарії.

Як зазначається, частково це пов’язано з тим, що вартість деяких робіт настільки зросла, що страховики вважають їх надто дорогими, щоб виставляти. А це означає, що в майбутньому роботи деяких художників буде майже неможливо побачити в музеях, чи відвідувачам доведеться платити значно більше за вхідний квиток.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.