«Молодь не має відчувати тиску»: Ребел Вілсон розповіла, що вперше зайнялась сексом у 35

Джерело: New York Post

Австралійська акторка і сценаристка Ребел Вілсон розповіла у своїх мемуарах, що вперше зайнялась сексом у віці 35 років й через соціальний тиск їй було соромно говорити про це.

Акторка, відома ролями в фільмах “Ідеальний голос”, “Подружки нареченої”, “Шахрайки” та ін., розповіла, що в підлітковому віці їй було ніяково говорити про секс і вона брехала, що вперше займалась ним у 23 років.

“Був один невизначений момент, я, здається, сказала своєму найкращому другу: “О, так, я зробила це просто для того, щоб покінчити з цим, коли мені було приблизно 23”. Насправді просто, щоб уникнути запитань”, – зазначила Вілсон.

Ребел Вілсон розповіла, що через соціальний тиск їй було соромно говорити про статевий зв’язок, тому вона просто уникала цих розмов.

“Зазвичай я просто виходила з кімнати, коли йшла розмова [про секс]. А потім люди, які сказали: “О, у 24, це так пізно [вперше зайнятись сексом]”. А я сиджу і думаю: “Боже мій, я зробила це в 35. Якого біса? Я буду виглядати найбільшою невдахою”.

Акторка зазначила, що не обов’язково вперше зайнятись сексом в підлітковому віці, а зробити це, коли “ви трохи зрілі”. Вона додала, що люди не повинні відчувати тиску щодо цього.

“Люди можуть почекати, поки вони будуть готові, або почекати, поки вони стануть трохи зрілі. І я думаю, що це може бути позитивним сигналом. Вам, очевидно, не потрібно чекати, поки вам виповниться 30, як мені, але молодь не повинна відчувати тиску”, – наголосила Вілсон.

Мемуари акторки “Rebel Rising” вийдуть 2 квітня.

  • Американська актриса театру та кіно Енн Гетевей, відома за фільмами “Диявол носить Прада” та “Щоденник принцеси”, розповіла, що у 2015 році в неї стався викидень, проте вона продовжувала грати вагітну жінку у виставі.
  • На державному кордоні заарештували громадянина Угорщини, який переправляв 27-річну українку до країн ЄС задля сексуального рабства. Оперативники Чопського прикордонного загону разом із працівниками Національної поліції викрили канал торгівлі людьми, що працював на Закарпатті.

Коли українські війська атакували Курську область РФ, місцеві російські підрозділи були добре озброєні, однак, абсолютно неготові з погляду розвідки та координації. Українці слушно дійшли висновку, що такий ворог їм не загрожуватиме. Ключем до серпневого успіху України була несподіванка, а не перевага в гарматах і пускових установках.

Вища рада правосуддя відсторонила від здійснення правосуддя суддів Київського апеляційного суду В’ячеслава Дзюбіна, Юрія Сливу, Ігоря Паленика і Віктора Глиняного до набрання законної сили вироком суду або закриття провадження.

29 вересня у ДТП на мотоциклі у Луцькому районі загинув 36-річний військовослужбовець ЗСУ, капітан, повний кавалер ордена “За мужність”, “Народний герой України” Павло Чайка на псевдо “Сігл”.

На початку цього місяця у місті Ґрінвіч, штат Коннектикут, США, у власника викрали його розкішний автомобіль Ferrari вартістю 575 000 доларів. Однак завдяки щасливому збігу обставин та новітнім технологіям власнику вдалося швидко відстежити коштовний транспортний засіб.

“Безрозсудна російська ядерна риторика” глави РФ Володимира Путіна не повинна стримувати членів НАТО від надання додаткової військової допомоги Україні, заявив глава НАТО Єнс Столтенберг.