Google призупиняє всю рекламу, пов’язану з політикою, у Південній Кореї через вибори

Джерело: Yonhap

Google вирішила тимчасово заборонити політичну рекламу на своїх платформах у Південній Кореї перед парламентськими виборами, які відбудуться 10 квітня.

Компанія оголосила про те, що призупиняє розміщення політичної реклами на всіх своїх сервісах у країні, зокрема на YouTube, пошуковій системі Google та магазині Google Play.

Таке рішення було прийнято з метою уникнення впливу на виборців за допомогою можливо необ’єктивного або упередженого політичного контенту в рекламі.

Крім цього, Google планує розмістити на своїй домашній сторінці посилання на надійну інформацію про процес голосування та реєстрацію виборців.

Компанія також буде надавати користувачам інформаційні панелі через результати пошуку в YouTube, що стосуються виборів, щоб залучити їх до достовірних джерел для отримання додаткової інформації.

Американського репера Шона Комбса, який виступає під сценічним ім’ям Puff Daddy, заарештовано.

Прокурорка Спеціалізованої антикорупційної прокуратури під час засідання у справі нардепа від “Слуги народу” Андрія Одарченка заявила, що депутат, ймовірно, покинув територію України.

Міністр національної оборони Румунії Анджел Тилвар у середу, 18 вересня, заявив, що НАТО має прийняти “надійну скоординовану” відповідь на інциденти, коли російські ракети або безпілотники потрапляли у повітряний простір альянсу.

Національний парк Карлсбадські печери у Нью-Мексико поскаржився, що знайдена на території пачка кукурудзяних чипсів “сильно повпливала” на екосистему печери.

Міністерство цифрової трансформації України повідомило, що українські ІТ-спеціалісти заплатили з початку повномасштабної війни понад 68 мільярдів гривень, а також задонатили 38 мільярдів. Про це йдеться у дослідженні “Де IT на ВІЙНІ”.