Сильвестра Сталлоне звинуватили у створенні «токсичного середовища» на зйомках фільму

Джерело: Variety

Актора Сильвестра Сталлоне звинувачують у створенні “токсичного середовища” на знімальному майданчику в Атланті серіалу Paramount+ “Король Тулси”, а також у зневажливих коментарях про акторів другого плану. Звинувачення висунула кастинг-директор серіалу Роуз Лок, яка, за чутками, покинула проєкт через це.

Представник Сталлоне відмовився коментувати цю ситуацію. Сам серіал “Король Тулси” зараз перебуває у процесі зйомок другого сезону в Атланті. Зазначається, що Paramount+ вже ознайомлено з цими звинуваченнями.

Спроба прокоментувати ситуацію надійшла від телесценаристки Джулі Бенсон через соціальні мережі. Вона опублікувала скріншоти, де звинувачує Сталлоне в токсичному поводженні з акторами другого плану та фоновими художниками.

На одному зі скріншотів зазначено, що Сталлоне висловлював зневажливі коментарі про акторів і вимагав привести “гарних молодих дівчат”. У другому скріншоті Роуз Лок заявляє, що покидає проєкт через “токсичне середовище”.

Сторінка компанії Rose Locke Casting у Facebook підтверджує розлучення з проєктом і закінчення співпраці з серіалом “Король Тулси”.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.