Польські фермери розблокували рух вантажівок у двох пунктах пропуску

Джерело: Держприкордонслужба

Польські фермери розблокували рух вантажівок у пунктах пропуску “Шегині-Медика” та “Краківець-Корчова”.

Сьогодні після 9:00 польські фермери завершили акцію протесту перед цими пунктами пропуску. Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Зараз в’їзд в Україну перед цими пунктами пропуску очікують понад 1 700 вантажівок.

Раніше повідомлялося, що польські фермери планують відновити блокування одного з напрямків на кордоні з Україною. За інформацією з польської сторони, з 18 квітня, з 09:00 до 20 квітня 09:00, вантажівки будуть заблоковані перед пунктом пропуску “Корчова – Краківець”.

“Повідомляється, що це не стосуватиметься гуманітарних і військових вантажів”, – зазначили у Держмитслужбі.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.