За добу ворог здійснив 15 обстрілів населених пунктів Донеччини: є поранені

Джерело: голова Донецької ОДА Вадим Філашкін

Станом на ранок 25 квітня, всього за добу російські загарбники 15 разів обстріляли населені пункти Донецької області, внаслідок чого чотири людини дістали поранення.

Покровський район: у Мар’їнській громаді одна людина поранена, пошкоджено один будинок у Красногорівці, обстріляні Антонівка, Катеринівка і Костянтинівка. В Очеретинській громаді поранено людину у Соловйовому. У Курахівській громаді під вогнем Курахове, Гостре і Острівське. У Добропіллі поранені дві людини, пошкоджено приватні будинки і багатоповерхівки, об’єкти соціальної сфери. 

Краматорський район: у Лиманській громаді зруйновано три будинки у Зарічному, пошкоджено будинок у Торському. Обстріляні околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район: у Часовоярській громаді пошкоджені дев’ять приватних будинків, дві багатоповерхівки і нежитлове приміщення. У Торецьку пошкоджено будинок. У Сіверську пошкоджено чотири будинки і нежитлова споруда.

З лінії фронту евакуйовано 146 людей, у тому числі 22 дитини.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.