Внаслідок ракетної атаки РФ по Смілі на Черкащині відомо про шість поранених

Джерело: начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець

Вранці 25 квітня війська РФ атакували Черкаську область, а саме місто Сміла, внаслідок чого є поранені та руйнування.

За словами речника Повітряних сил Іллі Євлаша, ворог випустив по Черкащині одну ракету, попередньо це “Іскандер”.

Внаслідок атаки відомо про шістьох поранених, які звернулись по допомогу до медиків. Від госпіталізації вони відмовились. 

За попередньою інформацією, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено 47 приватних будинків на кількох вулицях. Також вибило вікна в сусідній багатоповерхівці, пошкоджено логістичне та залізничне сполучення, адміністративні споруди, автівки та цивільне майно.

Фото: Черкаська ОВА

Ліквідація наслідків атаки триває. Вже сформовані ремонтні бригади й незабаром очікують на будівельні матеріали для першочергових робіт.

  • Під час ранкового ракетного удару по Одесі 24 квітня війська РФ поцілили по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки.

У Києві відбувся фестиваль Old Car Land, який зібрав сотні унікальних ретро-автомобілів, мотоциклів, вантажівок та військової техніки. Відвідувачі мали можливість не лише побачити на власні очі історичні транспортні засоби, але й поспілкуватися з їхніми власниками.

18 травня російські війська продовжували наступ у районах Липців та Вовчанська Харківської області, але на цих напрямках лінія фронту не змінилася.

ЗС РФ поцілили по будинках та припортовій інфраструктурі на Херсонщині. Обстріли призвели по поранених і загиблих.

В Україні триває 816-та доба повномасштабної війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 492 тисячі осіб.

На Бахмутському напрямку пілоти розрахунку ударного БПЛА “Вампір” прикордонного підрозділу “Фенікс” знищили ворожий склад боєкомплекту та уразили позиції і укриття загарбників.