Окупанти атакували об’єкт критичної інфраструктури на Прикарпатті

Джерело: очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук

Уночі 27 квітня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури на Івано-Франківщині.

Унаслідок ворожої атаки на об’єкті зайнялась пожежа, які ліквідовували рятувальники.

Обійшлось без постраждалих.

“Ворог не полишає спроб залякати нас та зруйнувати критичну інфраструктуру. Тому закликаю всіх жителів області реагувати на сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе і свої близьких”, – резюмувала Онищук.

Додамо, що за даними Міненерго, цієї ночі росіяни атакували енергетичні об’єкти на Дніпропетровщині, Львівщині та Івано-Франківщині. У ДТЕК повідомили, що пошкоджено 4 ТЕС компанії.

Цього тижня українці можуть насолоджуватися теплою погодою. Очікується підвищення температур до +20…+27 градусів, але в деяких регіонах разом зі спекою прийдуть і опади.

П’ять років тому, 20 травня 2019-го, Володимир Зеленський офіційно став президентом України.

Станом на 20 травня Сили оборони України контролюють Вовчанськ (Харківська область) приблизно на 60%. Водночас російські військові не припиняють штурмувати місто, зазначив заступник голови Харківської ОВА Роман Семенуха.

У ніч на 19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі, ставши абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. Українські користувачі соцмереж почали публікувати меми про боксерський поєдинок.

Джерело: InformNapalm  InformNapalm продовжує проводити розслідування на основі даних, отриманих від хактивістів групи “Кібер Спротив”,…