В США працівниця моргу зізналась, що вкрала трупи і намагалась їх продати

Джерело: The Guardian

Прокурор США у східному окрузі Арканзасу оголосив, що 37-річна Кендіс Чепмен Скотт визнала себе винною у викраденні трупів та спробі їх продати.

Скотт працювала в морзі з жовтня 2021 року до 15 липня 2022 року. Її робота полягала в транспортуванні, кремації та бальзамуванні тіл.

За даними слідства, під час перебування в морзі Скотт вкрала частини людського тіла, щоб продати їх, а також організувала їх транспортування за межі штату до свого покупця.

В прокуратурі зазначають, що вона здійснювала ці операції з чоловіком зі штату Пенсільванія Джеремі Полом, з яким познайомилася через групу у Facebook.

У вересні минулого року прокуратура США центрального федерального округу Пенсільванії оголосила, що Полі визнав себе винним у змові та перевезенні краденого майна між штатами. Прокурори додали, що Полі “зізнався у своїй участі в загальнонаціональній мережі осіб, які купували та продавали людські останки, викрадені з Гарвардської медичної школи та моргу в Арканзасі”.

У квітні минулого року Скотт висунули й інші звинувачення в шахрайстві та перевезенні викраденого майна між штатами. Згідно із заявою прокурора США у східному Арканзасі, в обмін на визнання провини інші звинувачення з неї були зняті.

Незабаром суддя винесе вирок Кендіс Скотт.

Станом на вечір 20 травня російські війська продовжують активні наступальні та штурмові дії на Куп’янському, Курахівському, Краматорському та Покровському напрямках. На деяких також з високою інтенсивністю діє ворожа авіація. Росіяни скинули 15 КАБів та застосували близько трьох десятків некерованих авіаційних ракет.

Військовий оглядач німецького видання Юліан Рьопке назвав серед можливих причин аварії гелікоптера іранського президента Ібрагім Раїсі, непридатність машини до польоту у складних метеоумовах.

Протягом наступної доби, 21 травня, по всій території України діятимуть графіки відключення електропостачання для промислових та побутових споживачів.

Загибель президента Ірану Ібрагіма Раїсі та міністра закордонних справ внаслідок аварії гелікоптера в гірській провінції Східний Азербайджан, ймовірно, позначиться на всьому Близькому Сході, де вплив Тегерану поширюється широко і глибоко.

Для переважної більшості населення прогулянка лісом – досить звичне та буденне явище. Любителі “тихого полювання” помічають хіба що коричневі та червоні капелюшки, зелений мох та, подекуди, диких тварин. Однак, виявляється, зовсім поряд – прихований від людського ока, крихітний різноманітний світ.