Будильники на деяких iPhone не спрацьовують – Apple намагається розв’язати проблему

Джерело: Sky News

Американська корпорація Apple намагається розв’язати проблему, яка призвела до того, що будильники на деяких iPhone не спрацьовували.

Користувачі поскаржилися, що будильники на їхніх телефонах не спрацювали.

“Це, мабуть, третій чи четвертий день поспіль, як мій будильник не дзвонить”, – розповіла користувачка.

Невідомо, на скількох саме пристроях помітили цю проблему та чи обмежена вона лише певними моделями iPhone або певною версією програмного забезпечення iOS.

Apple заявила, що їй відомо про проблему, через яку деякі будильники на  iPhone не спрацьовують, і працює над її вирішенням.

Користувачів також закликали перед сном ще раз перевірити свої будильники – переконатися, що їх налаштування правильні та увімкнено гучність.

  • Модель найпершого iPhone, упакування якого жодного разу не розкривалося з моменту купівлі 17 років тому, продали на аукціоні за 130 027 доларів.
  • За результатами першого кварталу у березні Apple Inc. констатувала зниження постачань iPhone майже на 10%, що  нижче за прогнози через низькі продажі в Китаї, навіть попри широке відновлення промисловості у галузі смартфонів.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.