Житель Києва застрелив вівчарку сусідів, яку привезли з зони АТО

Джерело: Київська міська прокуратура у Facebook

У Києві 51-річний чоловік підозрюється у жорстокому поводженні з твариною, що призвело до смерті бельгійської вівчарки. Він застрелив тварину, як стверджує слідство.

Фото: Київська міська прокуратура

Інцидент стався у квітні 2024 року у Подільському районі столиці. Підозрюваний, перебуваючи у своєму приватному будинку, здійснив три прицільні постріли в сусідського собаку, відомого під прізвиськом “Чіп”.

Собака, якого привезли із зони АТО у 2016 році, служив охоронцем вдома. Від отриманих поранень він помер.

Фото: Київська міська прокуратура

За словами власників тварини, сусід часто скаржився на те, що собака гавкає на нього. Подільське управління поліції проводить досудове розслідування. Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі за ст. 299 Кримінального кодексу України.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.