Уночі війська РФ атакували три українські ТЕС – ДТЕК

Джерело: ДТЕК

Уночі 8 травня війська РФ атакували три теплоелектростанції компанії ДТЕК.

У компанії наголосили, що внаслідок обстрілів серйозно пошкоджено обладнання і зараз енергетики працюють над ліквідацією наслідків.

“Це вже пʼятий масований обстріл енергетичних обʼєктів компанії за останні півтора місяці. Востаннє ворог атакував теплоелектростанції ДТЕК під час масованих атак 22 та 29 березня, 11 та 27 квітня”, – мовиться у повідомленні.

У ДТЕК нагадали, що загалом від 24 лютого 2022 року російські окупанти близько 180 разів атакували ТЕС.

“За цей період від обстрілів на станціях 51 працівника було поранено, три енергетика загинуло”, – резюмували у компанії.

Найкасовіший за всю історію фільм студій Marvel та Disney з рейтингом R “Дедпул і Росомаха” у національному прокаті в США заробив $636,3 млн.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.