Акторка Кейт Гадсон у травні презентує дебютний музичний альбом

Джерело: AP

Прем’єра першого музичного альбому голлівудської акторки Кейт Гадсон, відомої за фільмами “Війна наречених”, “Як позбутися хлопця за 10 днів” та “Ножі наголо”, заплановано на 17 травня.

В альбомі Glorious буде 12 пісень. Під час роботи над платівкою акторка співпрацювала з рок-співачкою й авторкою пісень Ліндою Перрі, автором пісень Йоханом Карлссоном та своїм нареченим – музикантом Денні Фуджікавою.

Фото: Instagram / Kate Hudson

Як розповіли у виданні, Кейт Гадсон писала пісні ще з підліткового віку, а пандемія COVID-19 спонукала її записати професійний альбом.

“У моїй голові постійно крутилася думка, що якщо я не запишу цей альбом, то дуже шкодуватиму про це”,– поділилася знаменитість.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…

Правоохоронці затримали чергових підпалювачів, які скоювали злочини за вказівками Росії.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський спростував заяву лідера РФ Володимира Путіна про оточення українських військових у Курській області, назвавши це “відвертою дезінформацією”.

Російські військові внесли технічні зміни у керовані авіаційні бомби (КАБи) і тепер вони летять на більшу відстань.