Ексгравця «Барселони» підозрюють у шахрайстві: відправив брата-близнюка грати замість себе

Джерело: besoccer

Колишнього футболіста клубу “Барселона” Едгара Іє підозрюють у тому, що він відправив грати замість себе брата-близнюка за бухарестське “Динамо”, з яким підписав контракт.

Зауважується, що клуб понад три місяці міг не підозрювати, що замість Едгара на поле виходив його близнюк Еделіно.

Справді сюрреалістична історія сталася у Румунії, де стверджують, що у футбольному клубі відбулася “підміна братів”. За словами журналіста Даніеля Сендре, у клубі ймовірно міг грати брат колишнього захисника “Барселони” Едгара Іє – Еделіно.

Едгар підписав угоду з “Динамо” взимку.

Гравця запідозрили на тлі того, що він взагалі не спілкувався з командою іншими мовами, окрім португальської, хоча Едгар Іє грав у “Барселоні”, “Фейєноорді”, “Ліллі” та клубах низки інших країн. Водночас Еделіно майже всю кар’єру пробув у Португалії.

Згодом сумніви підтвердилися, коли футболіст відмовився показувати клубу своє водійське посвідчення.

Наразі румунська поліція розслідує, чи не змушував Едгар Іє брата-близнюка Еделіно грати замість нього у п’яти матчах за бухарестське “Динамо”.

Якщо афера підтвердиться, команда ризикує втратити принаймні вісім очок, які заробила у зіграних матчах.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 25 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

Союзники України на Заході намагаються знизити очікування щодо плану перемоги, який Президент Володимир Зеленський представляє у США.

Сполучені Штати Америки вже 25 вересня можуть оголосити про новий пакет військової допомоги Україні на 375 млн доларів.

Правоохоронці ідентифікували двох окупантів, які знущалися з українських військовополонених під час спроби повторного наступу РФ на Харківську область.

Міністри закордонних справ G7 на зустрічі у Нью-Йорку пообіцяли продовжувати запроваджувати нові санкції проти Росії через повномасштабний напад на Україну.