У мережі з’явився перший тизер третього сезону «Ведмедя»

Джерело: FX Networks

Стримінговий сервіс Hulu показав перший тизер третього сезону комедійно-драматичного серіалу “Ведмідь” (The Bear), який отримав три премії “Золотий глобус” у 2024 році.

У новому сезоні до своїх ролей повернуться всі головні актори з попередніх сезонів, зокрема Джеремі Аллен Вайт (Кармен “Кармі” Берзатто), Айо Едебірі (Сідні Адаму), Ебон Мосс-Бакрак (Річард “Річі” Джерімович), Лайонел Бойс (Маркус Брукс), Ліза Колон-Зайас (Тіна Марреро), Еббі Елліотт (Наталі “Шугар” Берзатто) і Метті Метісон (Ніл Фек).

Також стала відома дата виходу продовження серіалу – всі 10 епізодів третього сезону вийдуть одночасно 27 червня 2024 року.

Окрім того, сервіс оголосив про продовження серіалу на четвертий сезон.

Довідка. У центрі сюжету – молодий шеф-кухар Кармен “Кармі” Берзатто, який раніше займався високою кухнею. Він змушений повернутися з Нью-Йорка до свого рідного Чикаго, щоб спробувати врятувати невеликий сімейний ресторанчик італійських сендвічів The Beef, успадкований від померлого брата. Однак його новий бізнес йде зовсім не просто: інспектори знаходять безліч порушень, дядько-кредитор вимагає повернути взятий братом борг, а старий персонал неохоче сприймає всі нововведення.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.

У вересні російська армія щоденно втрачала на полі бою в Україні у середньому по 1271 особі вбитими та пораненими. Відповідні дані оприлюднив високопосадовець Північноатлантичного альянсу на брифінгу в Брюсселі в кулуарах засідання міністрів оборони 17 жовтня. 

Надлишок нафти на світовому ринку штовхає її ціну вниз, а разом з нею нижче встановленого порогу у $60 за барель опустилася і вартість російського сорту.

У Бразилії у шістьох пацієнтів виявили ВІЛ після трансплантації органів, які надала служба донорства Ріо-де-Жанейро.

Вчені з Університету Джорджа Вашингтона дійшли висновку, що чорний шоколад та інші продукти з какао можуть містити шкідливі метали, зокрема свинець та кадмій.