Netflix оголосила про продовження фільму «Щасливчик Ґілмор» з Адамом Сендлером

Джерело: Variety

Netflix підтвердив продовження культової комедії про гольф “Щасливий Гілмор”, яка вийшла на екрани 1996 році. У новому фільмі знову зіграє актор Адам Сендлер.

Оголошення про продовження відбулося під час попередньої презентації фільму для рекламодавців у середу вдень у Нью-Йорку.

Фото: «Щасливчик Ґілмор»

Сендлер виконав головну роль і став співавтором сценарію фільму “Щасливчик Ґілмор”, створеного Universal Pictures. Фільм, знятий режисером Деннісом Дуганом, залишається одним з найуспішніших творінь Сендлера.

У фільмі “Щасливчик Ґілмор” Сендлер виконав роль Геппі Ґілмора — хокеїста, який має проблеми з гнівом, але виявляє несподіваний талант до гольфу. Він приєднується до гольф-туру з метою виграти гроші для порятунку дому своєї бабусі.

Читайте також: Адам Сендлер став найбільш високооплачуваним актором Голлівуду

Крістофер Макдональд також повернеться у продовженні в ролі зарозумілого гольфіста Шутера МакГевіна. Інші актори, які брали участь у фільмі, поки що не підтвердили свою участь у новому проєкті.

Фільм “Щасливчик Ґілмор” в 1996 році зібрав майже 40 мільйонів доларів у світовому прокаті і став великим успіхом, що допомогло Адаму Сендлеру закріпити свою позицію як одного з найбільших комедійних акторів свого часу.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.