Усик переміг, бо судді стали на його бік через війну в Україні — Тайсон Ф’юрі

Джерело: The Telegraph

Британський боксер Тайсон Ф’юрі вважає, що судді стали на бік українського боксера, чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика через війну РФ проти України.

Ф’юрі висунув звинувачення в адресу суддів, виступивши перед пресою, де він висловив своє розчарування їхнім рішенням.

“Я вважаю, що я виграв цей бій. Я вважаю, що він виграв кілька раундів, але я виграв більшість із них. І я вірю, що це було – що ви можете зробити? – одне з таких рішень у боксі. Ми обидва добре посварилися. Найкраще, що ми могли зробити. І, знаєте, його країна у стані війни. Отже, люди стають на бік країни, яка перебуває у стані війни. Але не помиляйтеся, на мою думку, я виграв цей бій і повернуся. У нас є умова про реванш”, — сказав Тайсон Ф’юрі.

Поки Усик не висловився з приводу цих звинувачень, але після бою він подякував за підтримку та зрадів через перемогу.

Довідка. 19 травня в Саудівській Аравії відбувся “бій століття” між українським боксером, чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком та британцем, володарем пояса WBC Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі.

Олександр Усик переміг за балами та став новим абсолютом у надважкій вазі – першим з 1999 року, коли володарем трьох чемпіонських поясів був Леннокс Льюїс.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.