Користувачі соцмереж відреагували мемами на бій Усика та Ф’юрі

Джерело: Букви

У ніч на 19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі, ставши абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. Українські користувачі соцмереж почали публікувати меми про боксерський поєдинок.

Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Також у мережі порівняли вбрання Усика з тим, що міг колись носити український гетьман Богдан Хмельницький. А сам його поєдинок – з боєм із Річчю Посполитою.

Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Жартували користувачі й про українського боксера Віталія Кличка, нині мера Києва.

Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Водночас перемогу Усика порівняли з популярною комп’ютерною грою. Зокрема боксера зобразили у вигляді українського прапора, а Ф’юрі – у вигляді корони.

Користувачі тіктоку також почали публікувати відео на тему протистояння між Усиком та Ф’юрі.

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.  

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

В суботу, 7 вересня, тисячі людей вийшли на вулиці Франції, щоб протестувати проти призначення президентом країни Емманюелем Макроном правоцентриста Мішеля Барньє прем’єр-міністром Франції.

Представники охорони здоров’я США підтвердили випадок захворювання на пташиний грип у пацієнта, який не контактував безпосередньо з інфікованими тваринами.