Джамала анонсувала нову пісню «Люблю»

Джерело: Джамала в Instagram

Українська співачка Джамала анонсувала нову пісню “Люблю”, яка, схоже, вийде на платформах 24 травня. В опублікованому відео в Instagram видно, як вагітна Джамала виконує приспів, тримаючись за живіт.

У шоу на YouTube-каналі українського актора та ведучого Жені Яновича співачка поділилася, що поки що остаточно не визначилася з назвою. Утім, у своєму пості вона натякнула, що обрала назву “Люблю”.

“Прем’єра пісні, яка, сподіваюсь, буде гріти і надихати вас”, — додала співачка.

Зауважимо, що про вагітність Джамали стало відомо на початку лютого цього року. Очікується, що у Джамали та її чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова народиться третій син. У пари вже є двоє дітей — 5-річний Емір і 3-річний Селім.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.