Lady Gaga анонсувала вихід свого фільму «Chromatica Ball»

Джерело: The Hollywood Reporter

Американська співачка та акторка Lady Gaga підтвердила вихід свого фільму “Chromatica Ball” наприкінці травня.

Як розповіли у виданні, концертний фільм міститиме кадри зі світового туру Lady Gaga Chromatica Ball. Також у стрічці звучатиме музика з її альбому Chromatica 2020 року.

Прем’єра фільму відбудеться на стримінговому сервісі HBO 28 травня, а згодом стрічка стане доступною на платформі Max.

Зазначається, що її тур Chromatica Ball спочатку був запланований на літо 2020 року, але був відкладений через пандемію COVID-19.

Примітно, що співачка анонсувала фільм ще у вересні 2022 року, коли підтвердила, що її виступ 10 вересня того року на стадіоні у Лос-Анджелесі був знятий на камеру.

Вона також виступає режисером і продюсером проєкту.

Представники ЛГБТК+ зазвичай називають людину, з якою вони у стосунках “партнером”. Зараз цей гендерно-нейтральний термін почали частіше використовувати й гетеросексуальні пари.

Президент України Володимир Зеленський вислухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. За підсумком зустрічі він розповів, що солдатів з КНДР застосують в боях найближчими днями.

Наразі в Рівненській області тривають перевірки у медико-соціальних експертних комісіях. Сім керівників звільнили.

Республіканці у Конгресі розробляють програму для Дональда Трампа на перші 100 днів його президентства у випадку перемоги на виборах.

У ніч проти 25 жовтня Сили оборони знищили російську радіолокаційну станцію зенітно-ракетного комплексу “Бук-М2” та уразили “Бук-М3”.