На Шерон Стоун подали до суду через ДТП

Джерело: People

На американську акторку Шерон Стоун, відому ролями у фільмах “Основний інстинкт”, “Згадати все”, “Казино” та інших кінороботах, подали до суду.

Знаменитість звинувачують у водінні на великій швидкості, яке спричинило ДТП у 2023 році. Тоді Шерон порушила три правила дорожнього руху та зіштовхнулася з іншою автівкою, завдавши травми водію.

За кермом постраждалої машини була жінка на ім’я Аманда Годепскі. Вона подала до Вищого суду Лос-Анджелеса позов про відшкодування шкоди за авто та завдання їй тілесних ушкоджень.

Зокрема Аманда стверджує, що збитки перевищили 35 тисяч доларів, тому вимагає, щоб Стоун віддала цю суму у повному обсязі.

Водночас вона наголосила, що ДТП вплинула на її емоційний стан, тому їй довелося витратити “чимало коштів” на своє лікування.

Сама Шерон Стоун не коментує цю ситуацію.

Київський фонд “12 вартових” евакуював трьох собак та кота з селища Куп’янськ-Вузловий, що на Харківщині.

Перші підрозділи військових з КНДР, які пройшли вишкіл на російських полігонах, вже прибули в зону бойових дій. Їх появу зафіксувала українська розвідка 23 жовтня 2024 року в Курській області.

Модель цифрової реформи військово-лікарських комісій (ВЛК) вже напрацьована і передана уряду, повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Президент США Джо Байден заявив, що кандидат на цю посаду від Республіканської партії Дональд Трамп є загрозою для демократії, і його потрібно політично ізолювати.

24 жовтня у Покровській громаді на Донеччині внаслідок обстрілів російської армії загинули три людини.