«Прокляття Дрейка»: як репер програв понад $500 тисяч та зурочив Ф‘юрі своєю ставкою

Джерело: Букви

Канадський хіп-хопвиконавець Дрейк, відомий своїми невдалими ставками на спорт, програв $565 тисяч, поставивши на перемогу Тайсона Фʼюрі у двобої з Олександром Усиком.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. Під час поєдинку в Ер-Ріяді українець переміг за очками рішенням суддів британця Тайсона Ф’юрі.

Напередодні бою Дрейк показав в Instagram свою ставку на Ф’юрі розміром 565 тисячі доларів. Перемога Ф’юрі принесла б реперу трохи більше 1 мільйона доларів.

Скриншот

Користувачі соцмереж почали жартувати, що Дрейк зурочив Ф’юрі своєю ставкою.

“Прокляття Дрейка” стало відомим явищем протягом останніх років, коли боєць, або команда, якій надавав перевагу Дрейк, систематично програвали. Зокрема серед невдалих рішень виконавця:

  • ставка на Конора МакГрегора на UFC 229 у двобої проти Хабіба Нурмагомедова;
  • ставка на Philadelphia 76ers у матчі 2019 року;
  • ставка на Джейка Пола у двобої проти Томмі Фʼюрі;
  • ставка на Ісраеля Адесанʼю у двобої проти Шона Стрікленда.

Сам Дрейк не прокоментував свій черговий програш.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.