Російських і білоруських спортсменів допустять до участі в Азійських іграх

Джерело: Inside the Games

Близько 500 спортсменів з Росії та Білорусі допустять до участі у цьогорічних Азійських іграх у Ханчжоу (Китай), аби допомогти їм отримати кваліфікацію на Олімпіаду наступного року в Парижі.

Після голосування на Генеральній асамблеї Олімпійської ради Азії (OCA) керівні органи кожного з 31 виду спорту в програмі Парижа-2024 вирішуватимуть, чи дозволити спортсменам з Росії та Білорусі брати участь у змаганнях в Бангкоку (Таїланд).

Російські та білоруські спортсмени не претендуватимуть на медалі.

Спортсмени змагатимуться на Іграх, які відбудуться з 23 вересня по 8 жовтня, під нейтральним прапором і національна символіка не буде дозволена.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

Після захоплення Вугледара на Донеччині російські сили, ймовірно, продовжать спроби наступу.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.