У мережі з’явився трейлер серіалу «Презумпція невинуватості» з Джейком Джилленголом

Джерело: Apple TV+

Стримінговий сервіс Apple TV+ презентував трейлер серіалу “Презумпція невинуватості” в жанрі юридичний трилер, головну роль в якому виконав Джейк Джилленгол, відомий ролями у фільмах “Донні Дарко”, “Горбата гора”, “Полонянки”, “Людина-павук: Далеко від дому”.

Серіал заснований на однойменному романі американського письменника Скотта Туроу 1987 року та одночасно є римейком фільму 1991 року з Гаррісоном Фордом в головній ролі.

У центрі сюжету – історія прокурора Расті Сабіча, який стає головним підозрюваним у справі про вбивство його колеги Керолін Полемус.

Також у серіалі зіграли Рут Негга (“Сніданок на Плутоні”, “Warcraft: Початок”), яка виконала роль дружини головного героя Барбари, та Ренате Реінсве (“Найгірша людина на світі”, “Інша людина”), яка зіграла жертву вбивства.

Продюсером серіалу виступив американський сценарист Девід Келлі, який працював над картинами “Велика маленька брехня”, “Анатомія скандалу”, “Любов і смерть”.

Серіал “Презумпція невинуватості” налічуватиме вісім епізодів, перші два з яких вийдуть одночасно 12 червня 2024 року, а решта виходитимуть по одному раз на тиждень з фіналом 24 липня.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.