Шанувальники Мадонни подали позов до суду через її запізнення на концерт у Брукліні

Джерело: People

Прихильники американської співачки Мадонни подали позов до суду через її запізнення на концерт у Брукліні.

Зокрема двоє фанатів співачки розповіли, що концерт в Брукліні мав розпочатися о 20:30, однак Мадонна спізнилася. Відтак свій виступ зірка розпочала на дві години пізніше, о 22:30.

За словами відвідувачів концерту, вони розраховували на інше ставлення співачки до своїх шанувальників, і якби знали, що концерт розпочнеться із запізненням, то взагалі б не прийшли на нього.

Вони подали позов до суду на Мадонну, у якому звинуватили її у “використанні неправдивої реклами та введенні глядачів в оману”.

Команда відреагувала на інцидент, зазначивши, що частина відвідувачів залишила концерт після першої години ночі, тому що наступного дня їм потрібно було на роботу.

Юристи співачки наголосили, що затримка виступу не є підставою для судового позову. Окрім того, адвокати подали заяву на відхилення позову. За їхніми словами, зазначений час у квитку – це лише дані про запуск гостей до майданчика. Лише після того, як усі відвідувачі зберуться, починається концерт.

“Розумний відвідувач концерту зрозуміє, що двері закладу відчиняться у вказаний час або раніше. Після цього один або кілька виступів на розігріві, поки глядачі прибувають і йдуть на свої місця. Вже після того на сцену виходить головний артист”, – пояснили юристи.

Львівська міська рада запровадила фемінітиви в офіційний документообіг відповідно до нового правопису. Відтепер у діловому листуванні в усіх офіційних документах при вживанні посад іменників чоловічого роду – потрібно вживати іменники жіночого роду.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, українські аграрії вже засіяли 5,37 млн га озимих культур. У лідерах за обсягами сівби – Волинська, Чернігівська та Полтавська областях.

З початку повномасштабного вторгнення Росія скоїла 664 злочини проти українських журналістів та медіа, свідчать дані Моніторингу російських злочинів проти журналістів та медіа Інституту масової інформації.

Німецький політик Родеріх Кізеветтер закликав Захід зреагувати на участь північнокорейських військових у війні проти України шляхом військової відповіді. Він наголосив, що потрібно надати Україні крилаті ракети Taurus і JASSM, посилити ППО на заході країни та розглянути можливість відправки військових для навчання.

У РФ влада готується суттєво підвищити акцизи на нафтопродукти, аби наповнити федеральний бюджет, який наступного року має побити рекорд військових витрат