Акторка серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун таємно вийшла заміж за Джейка Бон Джові

Джерело: Vt та The Sun

Британська акторка, зірка серіалу “Дивні дива” Міллі Боббі Браун таємно вийшла заміж за Джейка Бон Джові, сина легендарного співака Джона Бон Джові.

Джейк освідчився Міллі ще у 2023 році, але лише зараз пара вирішила одружитися. За даними видання The Sun, пара одружилася минулих вихідних у США.

Закохані влаштували розпис, на якому були присутні лише найближчі друзі та рідні пари. Серед гостей був також і батько нареченого – музикант та співак Бон Джові.

Одначе, подружжя все ж планує влаштувати масштабне святкування весілля пізніше цього року.

Раніше в інтерв’ю журналістам Міллі Браун зізналася, що бажає зберегти в таємниці деталі свого одруження, але додала, що сам процес підготовки до урочистостей приносить їй величезне задоволення.

Батько Джейка, провідний вокаліст гурту Bon Jovi, підтримав рішення пари одружитися в молодому віці і сказав, що вони нагадали йому те, як він одружився зі своєю дружиною у 1989 році, познайомившись у підлітковому віці.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.