Ворог знову атакував центр Харкова: 11 поранених, зокрема 13-річний хлопець

Джерело: голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, міський голова Ігор Терехов

Сьогодні, 25 травня, російські війська знову атакували центр Харкова.

Внаслідок удару відомо про 11 поранених, серед них – хлопець 13 років. За попередньою інформацією, росіяни атакували район щільної житлової забудови. 

Нагадаємо, що сьогодні російські загарбники атакували гіпермаркет у Харкові. Терехов о 16:01 повідомив про приліт у спальному районі міста.

“Маємо велику кількість людей, зниклих безвісти. Багато поранених. Судячи зі всього, удар наносився саме по торговельному центру, де знаходилося багато людей – це чистий тероризм”, – написав Терехов.

Внаслідок цієї атаки відомо про 35 постраждалих. Раніше також повідомляли про чотирьох зниклих безвісти.

Ліквідація пожежі триває.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.