В Apple Music оприлюднили десятку найкращих альбомів усіх часів

Джерело: Apple Music

На музичній платформі Apple Music завершили публікування списку ста найкращих альбомів усіх часів і народів. Очолив список найкращих альбомів Apple Music за всю історію “The Miseducation of Lauryn Hill” Лорін Гілл.

Дебютна та єдина сольна платівка Лорін Гілл стала карколомною подією в 1998 році. Безкомпромісно сирий, комплексний погляд на внутрішній світ не тільки однієї з найбільших зірок своєї ери, а й ери загалом. Десятиліття по тому “The Miseducation of Lauryn Hill” досі вважається альбомом, що змінив життя виконавиці.

100 найкращих альбомів Apple Music — це сучасний рейтинг XXI століття найкращих записів, створених командою експертів Apple Music разом з обраною групою виконавців, авторів пісень, продюсерів і професіоналів галузі.

Обираючи платівки, експерти не спиралися на кількість прослуховувань, і загалом це “любовний лист до записів, які сформували світ, в якому меломани живуть і слухають музику”.

Загалом у рейтинг потрапили платівки Адель, Тейлор Свіфт, Каньє Веста, Дрейка, The Rolling Stones, Metallica, Лани дель Рей, Бейонсе, Radiohead, The Beatles тощо.

Перші десять найкращих альбомів в історії музики за версією Apple Music:

Лорін Гілл — The Miseducation of Lauryn Hill

Майкл Джексон — Thriller

The Beatles — Abbey Road

Прінс & The Revolution — Purple Rain

Френк Оушен — Blonde

Стіві Вандер — Songs in the Key of Life

Кендрік Ламар — good kid, m.A.A.d city (Deluxe Version)

Емі Вайнгауз — Back to Black

Nirvana — Nevermind

Бейонсе — Lemonade

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.