Джамала стала мамою втретє

Джерело: Джамала/Instagram

Українська співачка Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов утретє стали батьками.

Артистка опублікувала фото з пологового і назвала ім’я новонародженого сина. Хлопчика назвали Алім Сеіт-Бекір оглу Сулейманов.

Фото: Джамала

“Я для тебе буду тінню у спекотний день. В холод стану домом. Я тебе зігрію сонцем, Світлим променем, вогнем. Люблю”, — прокоментувала фото співачка.

Додамо, що Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов уже виховують двох дітей — 27 березня 2018 року народився Емір-Рахман, а 19 червня 2020 року — Селім-Гірай.

  • Українська співачка, переможниця “Євробачення-2016” Джамала поділилася, що чекає на третю дитину.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.