У Пуерто-Рико блискавка вдарила у людей на пляжі: постраждали троє дітей

Джерело: Centinela35

У Пуерто-Рико від удару блискавки постраждали троє неповнолітніх, які під час грози перебували на узбережжі.

“Щонайменше троє неповнолітніх постраждали від удару блискавки на пляжі Монтонес в Ісабелі”, – йдеться у повідомленні

Як зазначається, діти були на пляжі під час грози, коли поруч з ними вдарила блискавка. Потерпілим неповнолітнім – 7, 10 та 12 років, вони мають американське громадянство, але проживають у муніципалітеті Тоа Баха в Пуерто-Рико.

Підлітків доставили до лікарні, де їх стан стабілізували.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.