РФ вдарила по двох ГЕС України: є пошкодження

Джерело: Укргідроенерго

Вночі 1 червня російські окупаційні війська вдарили по двох гідроелектростанціях України.

Окрім влучання у самі ГЕС, ворожі ракети також поцілили по інфраструктурі поруч з гідроелектростанціями.

“Критичні пошкодження обладнання. Гідроенергетики працюють над ліквідацією наслідків”, – мовиться у повідомленні.

В Укргідроенерго нагадали, що від початку повномасштабної війни Росія знищила Каховську ГЕС, а також випустила понад 110 ракет по всіх ГЕС та ГАЕС країни.

Зауважимо, що цієї ночі росіяни масовано, ракетами та дронами, атакували Україну. Зокрема пошкоджено об’єкти енергосистеми у п’яти областях, серед яких дві ТЕС.

З 18 травня, коли розпочав роботу застосунок Резерв+, його послугами скористалися вже 2 мільйони громадян. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

В одному із розважальних центрів Житомира 9-річна дівчинка травмувалася під час гри на батуті. Лікарі діагностували у дитини компресійні переломи.

В Японії з’явилася нова тенденція, коли молоді жінки відмовляються від традиційних шлюбних церемоній на користь “сольних весіль”, де вони “одружуються” самі з собою.

До кінцевого терміну 2 липня понад 200 центристських і лівих кандидатів вибули з другого туру парламентських виборів у Франції. Чи завадить цей тактичний крок ультраправому Національному об’єднанню отримати владу 7 липня.

77-річний одеський композитор Борис Мамін зробив пропозицію своїй 70-річний коханій, тернопільській поетесі Марії
Карпик.