Ексасистентка Каньє Веста звинуватила репера в сексуальних домаганнях

Джерело: BBC News

На репера Каньє Веста подала позов за сексуальні домагання, порушення та незаконне розірвання контракту жінка, яка працювала його помічницею протягом двох років.

Лорен Пішотта розповіла, що Вест найняв її для роботи над першим сезоном своєї жіночої модної лінії Yeezy і вони також працювали над трьома треками з його альбому Donda (проте Пішотта не має офіційних титрів на записі).

Фото: Лорен Пішотта / Instagram

Згодом Вест найняв Пішотту своїм особистим помічником із річною зарплатою в 1 мільйон доларів за умови, що вона буде доступна цілодобово. Вона каже, що погодилася на умови.

Пішотта також працювала на платформі OnlyFans. Відповідно до її позову, Вест спочатку був задоволений цим, однак у 2022 році він попросив її видалити свій обліковий запис в обмін на ще один мільйон доларів.

За її словами, після того, як вона закрила обліковий запис, репер надсилав їй відверті текстові повідомлення, включно з порнографічними відео.

Пішотта також стверджує, що він мастурбував, розмовляючи з нею телефоном, а одного разу завів її в приватну кімнату свого літака і задовольняв себе перед нею.

Приблизно у вересні 2022 року її підвищили до керівника апарату різних його компаній, але невдовзі після цього Пішотту раптово звільнили. Жінка стверджує, що їй так і не виплатили всі кошти.

Окрім сексуальних домагань, порушення контракту та незаконного розірвання, Пішотта також подає до суду на Веста і його бізнес Yeezy за шахрайство, невиплату заробітної плати та навмисне спричинення емоційного стресу.

6 липня президент Володимир Зеленський поінформував, що лише за цей тиждень російські війська скинули на територію України понад 600 керованих авіаційних бомб. 

6 липня збірна Нідерландів у вирішальному поєдинку обіграла команду Туреччини, ставши четвертим півфіналістом чемпіонату Європи-2024, приєднавшись до Англії, Франції та Іспанії.

Напередодні другого туру парламентських виборів у Франції 7 липня рейтинг ультраправої партії “Національне об’єднання” на чолі з Марі Ле Пен знижується.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 6 липня. За добу відбулося 123 бойових зіткнення. Станом на сьогодні найгарячішою залишалася ситуація на Покровському напрямку, також війська РФ активізувалися на Лиманському і Курахівському напрямках.

Вірменія та Сполучені Штати проведуть спільні військові навчання у Вірменії 15-24 липня. Навчання Eagle Partner-2024 передбачають операції зі стабілізації відносин між сторонами, що конфліктують, при виконанні миротворчих завдань.