Прикордонники знищили FPV-дронами інженерну техніку росіян поблизу Вовчанська

Джерело: Держприкордонслужба

Прикордонники за допомогою FPV-дрона знищили інженерну техніку російських армійців поблизу Вовчанська Харківської області.

“Аеророзвідка Донецького прикордонного загону викриває та руйнує плани ворога з інженерного посилення позицій на Вовчанському напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема днями бійці зупинили спробу росіян перемістити інженерну техніку до позицій.

“Ворожу ціль виявили та знищили на одній з польових доріг точним влучанням FPV-дрона”, – зазначили прикордонники.

Виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук пояснив необхідність вимкнення світла вночі, коли більшість споживачів вже спить. Причиною є те, що частина генерація не працює в цей час доби.

У НЕК “Укренерго” поінформували про графіки відключення на 8 липня. Так, через зростання споживання електроенергії на тлі спеки, заходи обмеження діятимуть протягом всієї доби.

Глава МВС Ігор Клименко повідомив, що у Харківській області прикордонники облаштують додаткові спостережні пункти, це допоможе ефективніше боротися з російськими диверсантами.

У Донецькій області на Покровському напрямку воїни-зенітники окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили російський Су-25.

В Україні вдруге за день продовжили скасування графіків відключення електроенергії. За новою вказівкою “Укренерго” світло не вимикатимуть по всій території держави до 17:00.