Продюсера Бейонсе і Ріанни The-Dream звинуватили у зґвалтуванні

Джерело: The Guardian

Американського співака Теріуса “The-Dream” Столена-Даймонда, який був продюсером Бейонсе, Ріанна та Брітні Спірс, звинуватили у зґвалтуванні співачки Чанааз Мангру, також відомої під сценічним псевдонімом Чанні Монро.

Фото: Shutterstock

Мангру стверджує, що у 2015 році The-Dream заманив її в насильницькі стосунки, примусив до агресивних статевих стосунків і використовував свою службу безпеки, щоб стежити за її пересуваннями. Вона також стверджує, що він напоїв її наркотиками та алкоголем, змусив до сексу, а потім знімав це на відео та погрожував поширити його. За словами Мангру, він також тримав поруч пістолет під час сексуальних стосунків.

“Те, що Dream зробив зі мною, унеможливило жити життя, яке я собі уявляла, і досягати своїх цілей як співачки та авторки пісень. Зрештою моє мовчання стало надто болючим і я зрозуміла, що мені потрібно розповісти свою історію, щоб зцілитися. Я сподіваюся, що це також допоможе іншим і запобіжить жахливим насильствам у майбутньому”, — сказала Мангру.

Співак заперечив усі звинувачення й назвав їх “неправдивими та наклепницькими”.

“Я виступаю проти будь-яких форм переслідування і завжди прагнув допомогти людям реалізувати свої кар’єрні цілі. Як людина, яка прагне позитивно вплинути на моїх колег-митців і світ загалом, я глибоко ображений і засмучений цими звинуваченнями”, – йдеться у заяві The-Dream.

У 2013 році The-Dream заарештували за звинуваченнями в домашньому насильстві, проте пізніше його дівчина вирішила не висувати звинувачень. Через рік та сама партнерка, яка на той час була вагітна, звинуватила його в нападі, удушенні, необережному створенні небезпеки для дитини. Але згодом прокуратура припинила справу проти співака.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.