Каньє Вест подасть зустрічний позов проти експомічниці, яка звинувачує його у домаганнях

Джерело: BBC

Репер Каньє Вест подасть зустрічний позов проти своєї колишньої помічниці, яка днями звинуватила його у сексуальних домаганнях та порушенні контракту.

У своєму позові експомічниця Лорен Пішотта стверджує, що репер надсилав їй відео порнографічного характеру, мастурбував, розмовляючи з нею телефоном, а одного разу завів її в приватну кімнату свого літака і задовольняв себе перед нею.

Водночас законний представник Веста написав, що позов Пішотти “безпідставний”. Щобільше, він звинуватив жінку у “шантажі та вимаганнях” після того, як Каньє заперечив звинувачення експомічниці.

“У відповідь на ці безпідставні звинувачення Ye (псевдонім Каньє Веста) подасть позов проти громадянки Пішотти”, – сказав він.

Адвокат Веста також заявив, що Пішотта звільнено через погану кваліфікацію та вимогу безпідставних виплат. Зокрема вона нібито просила зарплату розміром 4 млн доларів на рік.

Він також звинуватив експомічницю Веста у “похабній, безрозсудливій поведінці”, наголосивши, що вона “постійно використовувала сексуальний примус”, вимагаючи гроші та матеріальні речі, зокрема брендові сумки та автомобіль Lamborghini.

Адвокат Веста також повідомив, що після того, як репер відмовив Пішотті, вона почала шантажувати його, вимагаючи 60 млн доларів.

6 липня президент Володимир Зеленський поінформував, що лише за цей тиждень російські війська скинули на територію України понад 600 керованих авіаційних бомб. 

6 липня збірна Нідерландів у вирішальному поєдинку обіграла команду Туреччини, ставши четвертим півфіналістом чемпіонату Європи-2024, приєднавшись до Англії, Франції та Іспанії.

Напередодні другого туру парламентських виборів у Франції 7 липня рейтинг ультраправої партії “Національне об’єднання” на чолі з Марі Ле Пен знижується.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 6 липня. За добу відбулося 123 бойових зіткнення. Станом на сьогодні найгарячішою залишалася ситуація на Покровському напрямку, також війська РФ активізувалися на Лиманському і Курахівському напрямках.

Вірменія та Сполучені Штати проведуть спільні військові навчання у Вірменії 15-24 липня. Навчання Eagle Partner-2024 передбачають операції зі стабілізації відносин між сторонами, що конфліктують, при виконанні миротворчих завдань.