Гуменюк призначили заступницею начальника управління комунікацій ОК «Південь»

Джерело: Наталія Гуменюк в коментарі “Детектор медіа”

Наталію Гуменюк призначили заступницею начальника управління комунікацій Оперативного командування “Південь”.

Як зауважила Гуменюк, для неї це не нове призначення, але вона не може називати дат.

“Коли призначається офіцер на посаду – це закрита інформація. Я зараз знаходжуся на посаді заступника начальника Управління комунікацій Оперативного командування “Південь”. До моїх повноважень входить все, що стосується комунікацій ОК “Південь”, – розповіла вона.

Також Гуменюк нагадала, що протягом двох з половиною років очолювала Об’єднаний координаційний пресцентр Сил оборони Півдня України.

“Тут є деяка різниця, хоча б навіть у тому, що тепер це не Сили оборони, це трошки інше утворення, а вже в межах компетенції ОК “Південь”. Це управління створене в межах реформи комунікації в Збройних силах в цілому. Воно порівняно нова структура, але основне її покликання – це покращення комунікацій з висновками, які були зроблені з початку повномасштабного вторгнення”, – пояснила вона.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.