У Пакистані семеро військових підірвалися на фугасі

Джерело: Reuters

Унаслідок вибуху придорожнього фугасу в Пакистані загинули семеро військових.

“Вибух бомби, направлений проти військової вантажівки, вбив у неділю (9 червня – ред.) сімох солдатів у північно-західному Пакистані поблизу кордону із Афганістаном”, – йдеться у повідомленні.

За даними агенції, приведений у дію вибуховий пристрій був саморобним. При цьому вказано, що відповідальність за вибух поки ніхто на себе не взяв.

У регіоні, де трапився інцидент, активно діють кілька угруповань бойовиків. За словами представників Пакистану, деяким з них надає безпосередню підтримку Афганістан.

Лідер фракції “Європейська солідарність” Петро Порошенко придбав для Сил оборони 80 “Мавіків” з тепловізорами, а також мікросхеми для 2000 детекторів дронів “Ванільний цукорок”. 

Катар передасть Збройним силам України 24 самохідні гаубиці PzH ​​2000 у межах угоди з урядом Німеччини, повідомляє видання з посиланням на власні джерела. Натомість отримає від Берліна партії нових машин.

В Україні станом на 16 вересня вже намолочено 39,06 млн тонн нового врожаю на площі у 10,9 млн га.

16 вересня президентка Молдови Мая Санду перервала своє інтерв’ю в етері через землетрус під час прямої трансляції.

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував парламенту проголосувати у другому читанні за законопроєкт №11474 про особливості продажу пакетів акцій, що належать державі у статутному капіталі банків.