У Хмельницькому чоловік з ножем напав на співробітника ТЦК

Джерело: Хмельницький обласний ТЦК та СП

У мікрорайоні Книжківці під час перевірки документів у військовозобов’язаних групою оповіщення Хмельницького РТЦК та СП на одного з військовослужбовців напав місцевий житель.

Як зазначається, під час перевірки документів громадянин 1984 року народження дістав ніж та здійснив напад на військовослужбовця, поранивши його у ліве плече зі сторони спини.

Група оповіщення вжила заходів щодо затримання правопорушника та викликала наряд поліції, повідомили в обласному ТЦК та СП.

Фото: Хмельницький ТЦК

По прибуттю нарядів поліції та огляду речей в порушника було виявлено заборонену речовину та шокер.

За результатом роботи СОГ ГУ НП у Хмельницькій області, порушника затримано за вчинення злочину, відповідальність за який передбачено ст. 125 КК України.

На місце події прибула карета швидкої медичної допомоги, військовослужбовця доставлено до військового шпиталю міста Хмельницький для надання фахової медичної допомоги. Загрози життю військовослужбовця не має. Тривають слідчі дії.

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення в діях колишнього заступника Генерального прокурора, що свідчать про його незаконне збагачення на майже 29 млн грн.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 3 липня. З початку доби відбулося 135 бойових зіткнень.

Засновник ГО “Експертний корпус”, начальник відділу Українського інституту національної пам’яті, а нині командир роти 206 батальйону 241-ї бригади ТрО Роман Кулик закликав командування об’єктивно оцінити можливості війська та дослухатися до військових. Військовослужбовець повідомив про втрати у своїй роті через надскладні, як він наголосив, “фантастичні” задачі.

Станом на сьогодні українські міста будують не більше 20% від заявленого президентом Володимиром Зеленським 1 ГВт маневрових потужностей “до зими”.

Суд призначив черкащанці довічне позбавлення волі за держзраду. Жінка передавала ФСБ РФ дані про військові об’єкти.