Дощитиме майже по всій країні: прогноз погоди на 14 червня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у п’ятницю, 14 червня, опади очікуються у більшості областей.

Оминуть опади лише східну частину країни та Запорізьку область. У решті областей – короткочасні дощі, місцями з грозами.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря на заході, півночі та на Вінниччині коливатиметься від +18 до +23 градусів, на сході повітря прогріється до +30. На решті території +22…+27 градусів.

У Києві сьогодні вдень дощитиме. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Вдень у столиці +21…+23 градуси.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Кабінет Міністрів України призначив двох нових заступників міністра оборони України Рустема Умєрова. Ними стали Клочко Анатолій Олександрович та Сергій Олександр Петрович.

На саміті НАТО країни-учасниці планують зобов’язатись збільшити виробництво зброї та зробити  боєприпаси стандартними (для їх сумісності на полі бою).

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває розгляд справи 46-річного чоловіка, який допомагав ворогу з наведенням на військові та цивільні об’єкти.

Латвія поставить Україні понад 2,5 тисячі бойових безпілотників за 4 мільйони євро в рамках коаліції БпЛА до кінця липня.

Кір Стармер, лідер партії Лейбористів, офіційно став прем’єр-міністром Великої Британії після приватної церемонії з королем Чарльзом ІІІ у Букінгемському палаці.