Кейт Міддлтон опублікувала нову заяву про стан її здоров’я

Джерело: Sky News

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон розповіла про своє здоров’я, лікування раку та плани на літо у новій заяві.

Фото: Matt Porteous

Вона подякувала людям за підтримку та добрі слова, які “справді змінили світ для нас із Вільямом”.

“Я досягаю хороших успіхів, але, як знає кожен, хто проходить хіміотерапію, бувають хороші й погані дні. У ці погані дні ви відчуваєте слабкість, втому, і вам потрібно дати своєму тілу відпочити. Але в хороші дні, коли ви відчуваєте себе сильнішим, хочете максимально використати це самопочуття”, – розповіла принцеса.

Вона сказала, що у дні, коли почувається добре, то приділяє час речам, які “додають енергії та позитиву”. Принцеса Уельська планує зі своєю родиною відвідати парад до дня народження короля цими вихідними і приєднатися до “кількох публічних заходів протягом літа”.

Міддлтон повідомила, що її лікування триватиме ще кілька місяців.

“Я вчуся бути терплячою, особливо в умовах невизначеності. Сприймати кожен день таким, яким він є, прислухатися до свого тіла та дозволяти собі витрачати цей необхідний час на відновлення”, – йдеться в її заяві.

Вона подякувала всім за розуміння та історії, якими люди поділились з нею.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.