РФ обіцяє сертифікати на квартири охочим воювати проти України – ЦНС

Джерело: ЦНС

Організації “Патріотичний центр”, “Російська перемога”, відділення “Союзу десантників Росії” і “Союз будівельників” пропонують за готовність до участі у війни проти України сертифікати на квартири.

“Щоправда, сертифікат зовсім не означає, що за нього охочий вбивати в Україні отримає квартиру. Це тільки папірець, яким передбачено погашення суми на 200 тисяч російських рублів”, – йдеться у повідомленні.

Як зауважили в ЦНС, нещодавно, так звана, народна рада “ЛНР” ухвалила закон, який “регулює” передачу у держвласність квартири, які належать українцям, котрі змушені були тікати від війни. При цьому було створено реєстр такого житла.

Згідно з новими польськими освітніми правилами, від 1 вересня українські учні, які знайшли прихисток у Польщі, зобовʼязані вчитись у польській школі.

Окупанти в суботу, 28 вересня, завдали авіаудару по Слатиному Харківської області. Загинули троє людей, ще щонайменше троє поранених.

Станом на 16:00 в суботу, 28 вересня, на даний час по всій лінії фронту відбулося 66 атак. Основні зусилля окупанти і далі прикладають на Покровському напрямку, де провели третину від усіх атак на території України. Окрім того, окупанти активно діють на Лиманському, Курахівському та Времівському напрямках.

Сьогодні, 28 вересня, у Козачій Лопані Харківської області російські війська дроном атакували цивільну автівку, внаслідок чого загинув суддя, а ще три жінки поранені.

28 вересня ворожі війська обстріляли магазин у Покровському районі Донецької області, внаслідок чого загинули двоє людей, а один був поранений.