«Поповню священні лави»: актор Генрі Кавілл повідомив фанів, що скоро стане батьком

Джерело: Генрі Кавілл/Instagram

16 квітня британський актор Генрі Кавілл, відомий зокрема зо роллю у серіалі “Відьмак” опублікував привітання з Днем батька та повідомив, що скоро поповнить “священні лави”.

Відомий також своїми ролями у серіалі Netflix “Енола Холмс” та “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості” актор разом зі своєю коханою, продюсеркою Наталі Віскузо, очікують на народження первістка.

Кавілл опублікував свою світлину з дитячим ліжечком.

О, так … і вас, татусі, з Днем батька. Виявляється, скоро я поповню ваші священні лави! Які-небудь поради? – написав актор у публікації в Instagram.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Henry Cavill (@henrycavill)

Пара вперше офіційно підтвердила свій статус в Instagram у 2021 році, але вже через місяць Кавіллу довелося опублікувати ще одне фото, відгукуючись на негатив від окремих користувачів.

Нещодавно у розмові з Access Hollywood під час прем’єри фільму “Міністерство неджентльменської війни” 15 квітня майбутній батько поділився своїми емоціями.

Я дуже схвильований цим. Ми з Наталі обоє дуже схвильовані цим. Я впевнений, що ви побачите набагато більше, – сказав він.

Раніше Кавілл розповідав про можливість стати батьком у співбесіді з Men’s Health ще у 2017 році.

Якщо у мене колись будуть діти, я хочу бути татом, який бігає за ними, – сказав він виданню. – І якщо у мене будуть діти, то навіть зараз починає ставати досить пізно. Але я хочу бути здоровим і здоровим татом, а не кульгати на кшталт: “Добре, я просто збираюся перевести дух”.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.