На Рівненщині олень Борис розгулює вулицями села

Джерело: “Суспільне”

У селі Зарічне на Рівненщині вулицями розгуляє контактний олень на ім’я Борис.

Мешканці називають його візитівкою села.

Утім, як розповіли у виданні, це не дика тварина – у Бориса є власник. 6 років тому Руслан Хрситюк купив оленя на Волині. Він хотів займатися розведенням тварин і мав 13 самок.

За словами чоловіка, Борис полюбляє ласувати яблуками, грушами, бананами та буряками.

“Йому вже й пиво наливали. Такий хлопець, що любить все”, – пожартував він.

Мешканці села розповіли, що Борис має улюблений маршрут та місце для відпочинку.

Окрім того, у тварини є свій обліковий запис у соцмережі TikTok.

@olen.borys.4.5.0

Борис на телебачені 🎥🫶🏼

♬ оригінальний звук – Олень Борис 🇺🇦

“Зарічне стало відоме на всю Україну завдяки Борису”, – зазначив голова сільської ради Богдан Квачук.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.