«Я прокинувся без раку»: зірка «Форсажу» Дон Омар повідомив про успішну операцію

Джерело: Дон Омар/Instagram

Пуерториканський співак Дон Омар, відомий хітом “Danza Kuduro” та роллю у фільмі “Форсаж”, розповів про онкологічне захворювання.

Вперше актор повідомив про свій діагноз 17 червня, за день до запланованої операції, опублікувавши фото червоного лікарняного браслета.

“Сьогодні це так, але завтра у мене не буде раку. Добрі наміри вітаються. Скоро побачимося”, – написав він.

Фото: Дон Омар

Вже наступного дня актор розповів про успішну операцію, зазначивши, що тепер у нього немає раку.

“Сьогодні я прокинувся без раку і вдячний. Дякую за ваші добрі побажання, молитви і тисячі повідомлень. Моя операція пройшла успішно, і тепер настав час відновлюватися”, – поінформував він.

Фото: Дон Омар

Довідка. Співак Дон Омар, справжнє ім’я якого – Вільям Омар Ландрон Рівера, відомий піснями у стилі реггетон. Найбільшу популярність йому принесли композиції “Danza Kuduro”, “Dale Don Dale”, “Dile” та інші.

Перший студійний альбом виконавця “The Last Don: Live” продано кількістю понад мільйон копій. Омар зберігав перше місце у хіт-параді “Billboard’s Top Latin Albums” протягом 15 тижнів поспіль.

Також Дон є лауреатом премії “Греммі” у номінації “Латиноамериканська музика” та у квітні 2007 отримав премію “Latin Billboard Award” у номінації “Найкращий альбом року у стилі реггентон”.

Львівська міська рада запровадила фемінітиви в офіційний документообіг відповідно до нового правопису. Відтепер у діловому листуванні в усіх офіційних документах при вживанні посад іменників чоловічого роду – потрібно вживати іменники жіночого роду.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, українські аграрії вже засіяли 5,37 млн га озимих культур. У лідерах за обсягами сівби – Волинська, Чернігівська та Полтавська областях.

З початку повномасштабного вторгнення Росія скоїла 664 злочини проти українських журналістів та медіа, свідчать дані Моніторингу російських злочинів проти журналістів та медіа Інституту масової інформації.

Німецький політик Родеріх Кізеветтер закликав Захід зреагувати на участь північнокорейських військових у війні проти України шляхом військової відповіді. Він наголосив, що потрібно надати Україні крилаті ракети Taurus і JASSM, посилити ППО на заході країни та розглянути можливість відправки військових для навчання.

У РФ влада готується суттєво підвищити акцизи на нафтопродукти, аби наповнити федеральний бюджет, який наступного року має побити рекорд військових витрат