КМВА заперечила інформацію про вибух на одній з ТЕЦ Києва

Джерело: КМВА

У деяких Telegram-каналах почали розповсюджувати інформацію про нібито вибух на ТЕЦ у столиці. У КМВА цю інформацію заперечили.

У КМВА наголосили, що всі столиці ТЕЦ працюють у штатному режимі.

“Усі ТЕЦ Києва працюють у штатному режимі, зокрема, здійснюються роботи з підготовки до опалювального сезону. Усі технологічні й ремонтні процеси виконуються у штатному порядку. Інформація про нібито вибух енергообʼєкті не відповідає дійсності.”, – мовиться у повідомленні.

У КМВА нагадали, що у країні діє воєнний стан, відтак поширення фото та відео інфраструктурних об’єктів заборонено. Дані про публікації таких матеріалів передаватимуть до СБУ.

“Наполегливо просимо медіа перевіряти інформацію перед тим як поширювати сумнівні повідомлення на мільйонну аудиторію, створюючи колосальний ризик для роботи станцій та їх персоналу”, – резюмували у КМВА.

Американський репер Каньє Вест прибув до Москви і зупинився у центрі російської столиці, стверджує російська продюсерка Яна Рудковська.

За гроші зібрані в турі Сполученими Штатами Америки команда Ірини Федишин придбала понад 50 автомобілів для українських захисників.

Українська військова промисловість запустила серійне виробництво безпілотників-камікадзе, які можуть вражати цілі на відстані понад 1000 кілометрів. Про це повідомив Герман Сметанін, генеральний директор Укроборонпрому.

Новий портрет короля Чарльза III у військовій формі оприлюднили з нагоди Дня збройних сил Великої Британії, який країна цього року відзначала 29 червня.

Парламентська асамблея ОБСЄ 29 червня ухвалила резолюцію, визнавши дії Росії геноцидом українського народу.