Тейлор Свіфт зробила селфі з королівською сім’єю на концерті в Лондоні

Джерело: BBC News

Американська співачка Тейлор Свіфт зробила королівське селфі перед своїм концертом в Лондоні, позуючи разом із принцом Уельським, принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою.

Кенсінгтонський палац опублікував фотографію зі співачкою за лаштунками перед концертом.

Фото: Кенсінгтонський палац

“Дякую Тейлор Свіфт за чудовий вечір!” — зазначено в підписі до фото.

Потім Свіфт опублікувала ще одне селфі з королівською сім’єю, на якому до них приєднався бойфренд співачки Тревіс Келс.

“Happy Bday M8! Лондонські шоу розпочалися чудово”, – йдеться в її дописі.

Фото: Тейлор Свіфт/Instagram

Принцеса Уельська залишилася вдома з шестирічним принцом Луї.

Тейлор Свіфт виступала в рамках туру Eras Tour й на її концерті в Лондоні було майже 90 тисяч відвідувачів. 

Велика Британія заборонила супермоделі Наомі Кемпбелл бути довіреною особою благодійної організації після того, як розслідування виявило, що кошти, зібрані на добрі справи, використовувалися на “нерозумні витрати”.

У Києві спостерігається різке зменшення чисельності горобців, яке сталося через косіння трави і “гламуризацію” столичних парків.

Понад 3600 хімічних речовин, дозволених для контакту з харчовими продуктами в упаковці, кухонному посуді або харчовому обладнанні, виявили в організмі людини, про що свідчить нове дослідження.

Станом на 16:00 в суботу, 28 вересня, на даний час по всій лінії фронту відбулося 66 атак. Основні зусилля окупанти і далі прикладають на Покровському напрямку, де провели третину від усіх атак на території України. Окрім того, окупанти активно діють на Лиманському, Курахівському та Времівському напрямках.

Сьогодні, 28 вересня, у Козачій Лопані Харківської області російські війська дроном атакували цивільну автівку, внаслідок чого загинув суддя, а ще три жінки поранені.