Зірка «Піратів Карибського моря» загинув через напад акули під час серфінгу

Джерело: Sky News

Серфер Тамайо Перрі, відомий роллю у фільмі “Пірати Карибського моря: На дивних берегах”, загинув внаслідок нападу акули на Гаваях. Його тіло без руки та ноги винесло до берега.

Місцеві серфери виявили тіло 49-річного Перрі біля пляжу Малаекахана на північному березі острова Оаху.

За даними видання, він “ловив хвилі під час перерви у роботі рятувальника, коли сталася трагедія”.

Перрі народився в 1975 році. У 12-річному віці почав займатися серфінгом.

Тамайо став переможцем турніру Pipeline Masters і вважався одним із найвидатніших серфінгістів.

Завдяки своїм професійним навичкам отримав роль в серіалах “Загублені” і “Поліція Гаваїв”, а також у голлівудських фільмах, серед яких “Блакитна хвиля” та “Пірати Карибського моря: На дивних берегах”.

Окрім того, Перрі знімався у рекламі для Nissan Xterra, яка транслювалася під час плей-офф НФЛ і зимових Олімпійських ігор, а також у ролику для Coca-Cola.

У 2016 році разом із дружиною Емілією він створив “Посібник із серфінгу на Оаху”.

Естонія, Латвія, Литва та Польща шукатимуть фінансування ЄС для будівництва мережі бункерів, загороджень, розподільних ліній і військових складів уздовж своїх кордонів з Росією та Білоруссю, повідомила Естонія.

Президент Грузії та лідери опозиції висловили свої обурення з приводу реклами, оприлюдненої правлячою партією, яка використала фотографії руйнувань в Україні, нібито стверджуючи, що тільки вона може зберегти мир з Росією.

В суботу, 28 вересня, на заводі Tata Electronics на півдні Індії, який виробляє компоненти для iPhone, спалахнула пожежа. Щонайменше десять людей отримали медичну допомогу, двох госпіталізували.

Згідно з новими польськими освітніми правилами, від 1 вересня українські учні, які знайшли прихисток у Польщі, зобовʼязані вчитись у польській школі.

В Лондоні відкрили перший світі бар та тему 007 для шанувальників Джеймса Бонда.