Місцями короткочасні дощі: прогноз погоди на 25 червня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у вівторок, 25 червня, в окремих областях країни дощитиме.

Короткочасні дощі з грозами очікуються місцями на Лівобережній частині країни. Урешті регіонів – мінлива хмарність, без опадів.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря у більшості областей коливатиметься від +22 до +27 градусів, а на Закарпатті, Одещині, Херсонщині та у Криму – +25…+30 градусів. У Карпатах +18…+20 градусів.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вдень у столиці +24…+26 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з Дональдом Трампом заявив в інтерв’ю Fox News, що колишній президент підтримуватиме Україну.

Протягом дня, 28 вересня, армія РФ здійснила 62 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 130 вибухів. 

Букви підготували підбірку різноманітних фільмів, які вийдуть на екрани вже в жовтні.

Речник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії (EDA) Ніколя Бідо заявив, що Швейцарія підтримує ініціативу Китаю та Бразилії щодо завершення війни в Україні, попри те, що Зеленський відкинув цей план.

Міністерство юстиції США відкрило кримінальні звинувачення проти трьох іранських оперативників, підозрюваних у зламі президентської кампанії Дональда Трампа та поширенні викраденої інформації в ЗМІ.